צילום׃ דניאל בר און
מיני קלתיות עם גבינות וצנוברים
בצק פריך עם גבינות, צנוברים ותבלינים בתבניות פאי אישיות. תענוג גבינתי וחמאתי בקלתית תוך חצי שעה עבודה
שי טובול | מאסטר שף
| פורסם 26/02/14
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לבצק:
2 כוסות קמח
כפית מלח
1 ביצה
1 חלבון
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
למלית:
צנוברים
פרמזן מגוררת
עירית קצוצה
מלח
פלפל לבן
גרגירי כוסברה כתושים
מעט שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
1 במעבד מזון מעבדים את כל חומרי הבצק בפולסים קצרים עד לקבלת מרקם פירורי. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור.
2 מערבבים יחד את כל חומרי המלית.
3 מחממים תנור ל-170 מעלות. מחלקים את הבצק, מרדדים ומסדרים על תבניות קלתית קטנות ומניחים על גבי נייר אפייה. שמים פרוסה דקה של גבינת עזים, ומוסיפים כפית מהמלית. אופים כ-20-25 דקות.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים