צילום׃ mako
עוגיות מרוקאיות מטוגנות
ה"גראוז'" הן עוגיות מרוקאיות מבצק מטוגן. שחיתות? לא נכחיש, אבל המתיקות מעודנת ונעימה וכמעט תמיד תמצאו את חומרי הגלם הפשוטים בבית
שלמה עזרן | מאסטר שף
| פורסם 26/02/14
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1/2 קילו קמח
6 ביצים
קצת פחות מ-1/4 כוס שמן
שמן לטיגון עמוק
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1 מערבבים את הקמח עם הביצים והשמן ולשים לכדי בצק אחיד.
2 מרדדים על משטח דק מאוד. יוצרים מלבנים בעזרת סכין, 5-10 ס"מ ובעזרת מזלג מלפפים את הבצק ומחליקים לשמן חם.
3 מוציאים מהשמן לנייר סופג, מחכים שהעוגיות יתקררו. מפזרים מלמעלה אבקת סוכר לבן.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים