צילום׃ אפיק גבאי, מאסטר שף
קציצות דניס ביוגורט
מתכון של סופי פורת מתוך משימת הגמר של מאסטר שף: קציצות דניס עדינות עם מעט פלפל חריף, שום וגם כוסברה למי שרוצה, מוגשות ברוטב נהדר של יוגורט ויין לבן עם נגיעות לימון וג'ינג'ר
סופי פורת | מאסטר שף
| פורסם 13/12/16
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
פילה מוסר
בצל
פטרוזיליה
פלפל חריף אדום לפי הטעם
1 ביצה
מעט קמח
2 שיני שום
כוסברה קצוצה – למי שאוהב
חצי תפוח אדמה
מלח
פלפל לבן
לרוטב:
חצי כוס יין לבן
חצי כוס יוגורט רגיל
2 כפות שמנת
1 שן שום
פלפל לבן
לימון
גרידת ג'ינג'ר
אופן ההכנה:
1 קוצצים את הפילה בלי העור ושמים בקערה. קוצצים את הבצל, הפטרוזיליה ומעט פלפל חריף אדום ומוסיפים.
2 מוסיפים ביצה, מעט קמח, שום וכוסברה קצוצה - אם אוהבים.
3 מגרדים את תפוח האדמה, מוסיפים מלח ופלפל לבן ומערבבים הכל ביחד.
4 יוצרים קציצות ארוכות ומעט שמנמנות. מטגנים מכל הצדדים עד הזהבה קלה.
5 לרוטב: מחממים במחבת את היין והיוגורט. מוסיפים שמנת, שן שום פרוסה דק, מעט פלפל לבן ומלח, סחיטת לימון וגרידת ג'ינג'ר.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.