צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
סלט טבולת אלחוסרם
גרסה מופלאה ומיוחדת לטאבולה שכולנו מכירים, עם הפתעת ענבים חמוצים ועדשים פריכות ומטוגנות
מנאל איסמעיל | מאסטר שף
| פורסם 25/04/21
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לעדשים:
חצי כוס עדשים ירוקות מורתחות רתיחה קלה ומסוננות
חצי כפית כמון
מיץ מחצי לימון
לסלט:
חצי כוס בורגול מושרה
50 גרם ענבים מוחמצים, חתוכים לחצאים
חופן עלי כוסברה
חופן עלי פטרוזיליה
בצל ירוק
עלי סלרי מגבעול אחד
5 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
פלפל צ'ילי
2 עלי חסה קרועים ביד
כפית סומאק
שמן זית
חצי לימון סחוט
מלח
אופן ההכנה:
1 מטגנים את העדשים בשמן זית עם כמון ומיץ לימון, עד שיגיעו לפריכות.
2 מערבבים בצלחת הגשה את כל החומרים לסלט, מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול.
3 מפזרים מלמעלה את העדשים המטוגנות ומגישים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.