אוכל
תמונת AVI׃ mako

כרעיים בעשבי תיבול לצד פלפלים ממולאים ונתחי לחם מרוקאי

טוב, אז העוף מדהים אבל לצידו מחכה לכם חגיגה שלמה: לחם מרוקאי, עגבניות תמר ופלפלים מלאים בפירה דלעת משגע

אליהב שאשון | מאסטר שף | פורסם 07/06/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 32 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

לעוף

2 כרעיים

רבע כוס שמן זית

פלפל גרוס

מלח

כף סוכר

מעט עירית

מעט תימין

לפירה הדלעת

2 דלעות חתוכות לקוביות

שמן זית

מרוות אננס

מלח

5 פלפלים קטנים מרוקנים ומוכנים למילוי

לבצק

1/2 ק"ג קמח

3 כפות סוכר

4 כפות שמן

ביצה

כפית מלח

כף שמרים יבשים

1 וחצי כוסות מים חמימים

לרוטב העגבניות

3 עגבניות תמר

שמן זית

מלח

מעט עלי בזיליקום

כף פסטו

3 שיני שום

לרוטב עשבי התיבול

חופן כוסברה טרייה קצוצה

2 גבעולי סלרי קצוץ

חופן עירית שומית קצוצה

מלח

פלפל

כפית סוכר

רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה:

העוף:

1 מערבבים את מרכיבי העוף.

2 אופים בתנור על 200 מעלות עד שהכרעיים מזהיבות.

פירה הדלעת:

1 מבשלים את קוביות הדלעת במים רותחים עד לריכוך.

2 מועכים ומתבלים בשמן, מרוות אננס ומלח.

3 ממלאים את הפלפלים בפירה.

4 צולים על גריל עד לקלייה.

הבצק:

1 מערבבים את מרכיבי הבצק בקערה.

2 לשים את הבצק ומניחים להתפחה של כשעה. מוצאים אוויר ומתפיחים שוב.

3 אופים בתנור על 200 מעלות עד להזהבה.

רוטב העגבניות:

1 צולים את העגבניות, קולפים ומתבלים בשמן זית, מלח, בזיליקום פסטו ושום.

2 מרסקים לעיסה ושומרים במקום חם ומכוסה.

רוטב עשבי התיבול:

מערבבים את מרכיבי רוטב עשבי התיבול בקערה, מכסים ומחממים בתנור על חום מינימלי.