צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
צ'ילי קון קרנה
יש מנות שמתאהבים בהן כבר בביס הראשון. צ'ילי קון קרנה עז טעמים עם שלושה סוגי שעועית ושלושה סוגי פלפלים שיעניקו חריפות ומתיקות נעימים במיוחד
בטי רוקאווי | מאסטר שף VIP
| פורסם 09/03/15
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
בצל גדול קצוץ דק
שמן לטיגון
4 שיני שום
1/2 קילו בשר טחון
מלח
פלפל
כמון
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
פלפל אדום (גמבה)
פלפל ירוק
פלפל חריף ירוק
פלפל חריף אדום
3 סוגי שעועית
2 כפות רסק
4 עגבניות מרוסקות
מקל קינמון
סוכר
עלי דפנה
בצל ירוק
עלי אורגנו טריים
אופן ההכנה:
1 בסיר רחב מטגנים את הבצל עד לריכוך. מוסיפים שום ואת הבשר הטחון. בעזרת כף עץ מפרידים את הבשר עד שהוא מטוגן מכל צדדיו. מוסיפים את התבלינים ומאדים 5 דקות.
2 מוסיפים את הפלפלים ומאדים 7 דקות. מוסיפים את השעועית עם הרסק והעגבניות. מאדים על אש נמוכה. כמה דקות לפני סיום הבישול מפזרים סוכר, מקל קינמון ועלי דפנה.
3 ההגשה: על מצע אורז לבן שמים מנה מהתבשיל. מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ועלי אורגנו טריים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.