צילום׃ מתוך "מאסטר שף" עונה 7, שידורי קשת
פטוצ'יני פטריות
מתכון פשוט אבל מצוין לאחת המנות האהובות של המטבח האיטלקי. הסוד הוא ברוטב העדין והמדויק - עם אגוז מוסקט, מרווה וקצת יין לבן. פחות מחצי שעה ואתם כבר אוכלים
יהונתן ביטון | מאסטר שף
| פורסם 04/12/16
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
חבילת פסטה פטוצ'יני
בצל קצוץ
חמאה, לטיגון
שמן זית, לטיגון
פטריות מכמה סוגים, חצויות: פורטובלו, שיטאקי ושמפיניון
מלח
פלפל שחור
קמצוץ אגוז מוסקט
חצי כוס יין לבן
כמה עלי מרווה טריים
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל בתערובת של חמאה ושמן זית.
2 מוסיפים את כל הפטריות, מקפיצים במחבת ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים יין לבן ומבשלים 5-7 דקות.
3 בינתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
4 מסננים את הפסטה המוכנה ומעבירים למחבת עם הפטריות והבצל. מקפיצים ביחד 3-4 דקות עם כמה עלי מרווה טריים.
מתכוני התכנית מוןבאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טבו על ידי המתמודדים