צילום׃ דרור עינב, מאסטר שף
סינטה ממולאת בתנור
נתח סינטה ממולא בשום קונפי והמון עשבי תיבול קצוצים - פטרוזיליה, כוסברה וגם נענע, שנצרב על מחבת ואז נכנס לתנור. מושלם כמו שהוא, אבל תפוחי אדמה בתנור עם רוזמרין רק יוסיפו לכל הטוב הזה
דיאנה רחמני | מאסטר שף
| פורסם 14/11/16
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
נתח סינטה
12 שיני שום
שמן זית
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
כוס עלי נענע
מלח
פלפל שחור טחון גס
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מבשלים את שיני השום בכוס שמן זית בסיר מכוסה, למשך כ-5 דקות.
3 שוטפים היטב את כל הירק, מייבשים וקוצצים.
4 יוצרים במרכז הסינטה חור בעזרת סכין.
5 מוציאים את בשר השום מהשיניים ומערבבים עם הירק הקצוץ, שמן זית, מלח ופלפל. דוחפים את התערובת לחור שבסינטה.
6 ממליחים ומפלפלים את נתח הסינטה וצורבים מכל הכיוונים במחבת משומנת. מעבירים את הסינטה לתנור ל-15 דקות.
7 מגישים עם תפוחי אדמה צלויים בשמן זית ומעט רוזמרין.