אוכל
צילום׃ דרור עינב, מאסטר שף

סינטה ממולאת בתנור

נתח סינטה ממולא בשום קונפי והמון עשבי תיבול קצוצים - פטרוזיליה, כוסברה וגם נענע, שנצרב על מחבת ואז נכנס לתנור. מושלם כמו שהוא, אבל תפוחי אדמה בתנור עם רוזמרין רק יוסיפו לכל הטוב הזה

דיאנה רחמני | מאסטר שף | פורסם 14/11/16 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.9 36 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

נתח סינטה

12 שיני שום

שמן זית

צרור פטרוזיליה

צרור כוסברה

כוס עלי נענע

מלח

פלפל שחור טחון גס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות.

2 מבשלים את שיני השום בכוס שמן זית בסיר מכוסה, למשך כ-5 דקות.

3 שוטפים היטב את כל הירק, מייבשים וקוצצים.

4 יוצרים במרכז הסינטה חור בעזרת סכין.

5 מוציאים את בשר השום מהשיניים ומערבבים עם הירק הקצוץ, שמן זית, מלח ופלפל. דוחפים את התערובת לחור שבסינטה.

6 ממליחים ומפלפלים את נתח הסינטה וצורבים מכל הכיוונים במחבת משומנת. מעבירים את הסינטה לתנור ל-15 דקות.

7 מגישים עם תפוחי אדמה צלויים בשמן זית ומעט רוזמרין.