צילום׃ mako
מאפין קראמבל עגבניות
קראמבל אישי שישחק לכם בפה עם טעמי מתוק ומלוח עם עגבניות שרי צבעוניות, קצת בזיליקום ופרמזן. עשרים דקות עבודה ולתנור
שלמה עזרן | מאסטר שף
| פורסם 26/02/14
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
450 גרם קמח
300 גרם חמאה
300 גרם סוכר
125 גרם שקדים טחונים
300 גרם עגבניות שרי צבעוניות
מלח לפי הטעם
30 גרם פרמזן
חופן קטן של עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
1 במיקסר מערבבים את הקמח החמאה הסוכר והשקדים עד שנוצרים פרורים. מכניסים למקרר.
2 משמנים תבניות קטנות מאוד ועגולות בחמאה. מסדרים עליהן את העגבניות ומפזרים מלח. מוציאים את הקראמבל מהמקרר. מסדרים מעל העגבניות שכבת קראמבל ומעל מפזרים מלח לפי הטעם. שמים כמה עלי בזיליקום ופרמזן ואז שכבה נוספת של קראמבל.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות. מהדקים בצדדים על התבנית ואופים במשך 25 דקות.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים