אוכל
תמונת AVI׃ mako

סנדוויץ' פסטרמה

שלמה עזרן הגיע למשימת הסנדוויץ' של מאסטר שף עם אידיאולוגיה בצורת פסטרמה בייצור עצמי בתוך בגט טרי וסלט מלא עשבי תיבול בצד - בראש שלנו אנחנו כבר בביס הראשון

שלמה עזרן | מאסטר שף | פורסם 01/01/14 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חזה עוף טרי, נקי משומן, עצמות וסחוס

כף דבש

כף גדושה חרדל

שתי כפות סויה

1 זוקיני גדול

חופן עלי כוסברה

חופן עלי פטרוזיליה

חופן נענע

חופן בזיליקום

צ'ילי אדום לפי הטעם

כפית בצל ירוק

אנשובי לפי הטעם

שמן זית

מלח

פלפל שחור גרוס

בגט טרי

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות. מערבבים בקערה את החרדל, הדבש והסויה ומושחים את חזה העוף בתערובת שנוצרה. בעזרת קולפן קולפים את הזוקיני לאורכו לפרוסות דקות מאוד. קוצצים את שאר המרכיבים לסלט ביחד עם הזוקיני ומתבלים.

 

2 עוטפים את חזה העוף בנייר אפייה ואופים כ-30 דקות.

 

3 בתוך נייר האפייה נוצר רוטב שישמש למריחה על הבגט. פורסים את העוף דק-דק, מסדרים בתוך הבגט מניפה ומכניסים גם חלק מהסלט. את מה שנשאר מגישים לצד הבגט.

 

4 מפזרים מעל הבגט מעט טחינה גולמית או יוגורט, או גם וגם.

 

מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים