צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
פילה בקר קצוץ נא ברוטב עגבניות טריות
מי שחושש מבשר בקר נא, מוזמן לנסות את המנה הזאת בביתו הבטוח: פילה בקר שנקצץ ותובל על רוטב טרי ורענן מעגבניות מגורדות, פטריות קצוצות ובצל ירוק שמוכן במהירות שיא
נורמן עיסא | מאסטר שף VIP
| פורסם 11/02/15
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
נתח פילה בקר
מלח
פלפל
4 עגבניות
3 גבעולי בצל ירוק
פטריות (כמה שרוצים)
שום
שמן זית
אופן ההכנה:
1 קוצצים את פילה הבקר לחתיכות דקות ומוסיפים מלח גס ופלפל.
2 הרוטב: מגרדים עגבניות טריות עם בצל ירוק קצוץ ופטריות קצוצות דק-דק. מוסיפים שום, מלח ופלפל.
3 ההגשה: מסדרים מעל הרוטב את הבשר הנא ומזלפים קצת שמן זית מעל.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.