אוכל
תמונת AVI׃ mako

פרגיות על מצע של פטריות

רוצים לפנק את המשפחה במנה מהירה ומרשימה? זו הדרך וזה המתכון

זהבה קקון | מאסטר שף | פורסם 12/07/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

למשרה:

2 כפות סילאן

2 כפות רוטב צ'ילי

4\3 כף פפריקה מתוקה

3 כפות שמן זית

3 כפות רוטב סויה

כפית מלח

לפרגיות:

3 פרגיות

שמן קנולה

10 תפוחי אדמה קטנים בקליפתם

מלח גס

שמן זית

רוזמרין

2 פטריות פורטבלו גדולות

גמבה אדומה

10 עגבניות שרי

שן שום

חצי פלפל חריף ירוק טרי

אופן ההכנה:

1.  מערבבים את חומרי המשרה, חותכים את הפרגיות לרצועות ומשרים ביחד במקרר כשעתיים.

2 צורבים את הפרגיות בחצי כף שמן קנולה כ-8 דקות על מחבת פסים.

3 שוטפים את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עם מעט מלח במשך 10 דקות.

4 מסננים את תפוחי האדמה, מעבירים לכלי חסין אש, מוסיפים 2 כפות שמן זית, עלה רוזמרין וחצי כף מלח גס ואופים בתנור שחומם ל-170 מעלות במשך 15 דקות.

5 מטגנים את הפטריות במעט שמן על מחבת הפסים (כ-6 דקות).

6 ממלאים גמבה אדומה בתערובת של 10 עגבניות שרי חצויות, חצי פלפל חריף, שן שום, חצי כף שמן זית וחצי כפית מלח.

7 מסדרים את הפטריות ומעליהן את הפרגיות, לידן מסדרים את תפוחי האדמה והגמבה הממולאת.

סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (2 מנות)

קלוריות 1426אנרגיה
חלבונים 106 גרם
פחמימות 127 גרם
שומנים 53 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים