תמונת AVI׃ mako
ניו סטייל סשימי מטונה וסלמון, מלפפון ונענע
דג נא מסלמון וטונה לצד סלט מלפפונים עם צ'ילי, סויה ונענע מרעננת
עידו קרוננברג | מאסטר שף
| פורסם 28/03/14
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
200 גרם טונה
200 גרם סלמון
מלפפון ירוק
ג'ינג'ר כתוש או מגורר
פלפל צ'ילי, פרוס לפרוסות דקות
שום כתוש
סויה
עלי נענע
יוזו (חומץ הדרים)
שמן שומשום
שמן זית
אופן ההכנה:
1 מקלפים את המלפפון הירוק, חוצים אותו לרוחב וחותכים לאורך לשערות דקות. מוסיפים מעט עלי נענע, מתבלים עם סויה, מעט שמן שומשום ומעט יוזו.
2 פורסים את הדגים לפרוסות של ארבע על שתיים, מניחים בכלי שטוח, מפזרים מעל ג'ינג'ר מגורר, פרוסות דקות של צ'ילי, מעט שום כתוש, מעט יוזו, שמן זית, מלח ופלפל שחור.
3 מניחים בסיר קטן מעט שמן זית ושמן שומשום (2/3 שמן זית, 1/3 שמן שומשום), מחממים עד שעולה עשן ושופכים על הדג.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים