אוכל
תמונת AVI׃ מאסטר שף

ביצה קשה עם סלמון

מנה אלגנטית של ביצה קשה ממולאת בתערובת דג סלמון ומיונז בליווי עגבניות צרובות

סמדר ווקנין | מאסטר שף | פורסם 03/11/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 45 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

1 ביצה
1כף מיונז
50 גרם דג סלומון
מלח
פלפל שחור
1 עגבניה
1 פרוסת לחם

אופן ההכנה:

1 מרתיחים את הביצה לביצה קשה.

2 מוציאים את החלמון ומערבבים אותו יחד עם המיונז ודג הסלמון הקצוץ דק. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

3 פורסים עגבניות לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ, מכניסים לתנור לצריבה קלה. מתבלים בשמן זית ומלח.

4 ממלאים בעדינות את שקע הביצה הקשה בתערובת הסלמון והמיונז.

5 מניחים בצלחת את פרוסת העגבנייה ועליה את הביצה הממולאת. מגישים עם פרוסת לחם צרובה.