צילום׃ מתוך: "מאסטר שף", קשת 12
צ'קפולי
תבשיל כבש גיאורגי שהוא בדיוק כמו שתבשיל כבש צריך להיות. נאמר זאת כך: לא כל סיר מצליח להלהיב ככה את השופטים
אירקלי גונשווילי | מאסטר שף
| פורסם 21/12/20
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
קילו כבש (כתף קדמי וצלעות)
שמן, לטיגון
צרור כוסברה
צרור גדול של פטרוזיליה
צרור טרגון
בצל ירוק
רבע צרור של נענע
שזיף ירוק
פלפל ירוק שלם
פלפל שחור שלם
עלי דפנה
יין לבן יבש
מלח
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הכבש בסיר.
2 קוצצים את עשבי התיבול, השזיף הירוק והפלפל הירוק. מוסיפים לסיר יחד עם הפלפל השחור ועלי הדפנה
3 מוסיפים יין לבן יבש ומלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים שעה וחצי.
4 מגישים עם לחם ביתי - למשל זה.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.