צילום׃ דניאל בר און
מקלות בצק עלים עם אנשובי וסנט מור
עלי בצק מגולגלים ביחד עם גבינת סנט מור, נגיעות מלוחות של אנשובי ופלפל חלפיניו. רבע שעה בתנור וגמרנו
עידו קרוננברג | מאסטר שף
| פורסם 26/02/14
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
גבינת סנט מור
אנשובי
חלפיניו כבושים
בצק עלים
ביצה
שומשום
אופן ההכנה:
1 בבלנדר שמים את הגבינה, האנשובי ומעט חלפיניו והנוזלים שלו. טוחנים היטב עד שמתקבלת תערובת הומוגנית.
2 מרדדים את בצק העלים, מורחים רבע מהתערובת, מקפלים את הבצק, מרדדים ומורחים וחוזרים על הפעולה 4 פעמים.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות. בעזרת סכין חותכים מהבצק רצועות של 1 ס"מ. מקפלים בצורה סיבובית, מורחים בביצה מדוללת במים, מפזרים שומשום. מכניסים לתנור למשך 15 דקות או עד לקבלת צבע יפה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים