נודלס מוקפץ עם עוף וירקות
מנה מוקפצת, צבעונית ומלאת בריאות בטעם אסייתי מעודן
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
1 פלפל ירוק קטן
1 פלפל אדום קטן
1 פלפל צהוב קטן
6 פטריות שמפניון
1 קישוא בינוני
1 בצל בינוני
1 בצל ירוק
1 1/2 חזה עוף חתוך לרצועות
1/2 כוס מיץ ליים
2 כפות שמן שומשום+חצי כפית
1/4 כוס רוטב סויה אמיתי
פלפל שחור
נודלס
אופן ההכנה:
1.חותכים את הפלפלים, הפטריות, הקישוא, הבצל והבצל ירוק לרצועות דקות.
2.שמים את חזה העוף בקערה עם מיץ הליים ומשרים בצד למשך 15-20 דקות.
3.מחממים במחבת על חום גבוה 2 כפות שמן שומשום.
4 מוסיפים למחבת את הבצל עד לריכוך.
5 מוסיפים את הפלפלים ואת הקישואים. אחר כך מוסיפים את הפטריות ואת הבצל ירוק. משאירים על האש למשך 8-12 דקות.
6.מסננים את חזה העוף (לא שוטפים!) ומכניסים אותו למחבת יחד עם הירקות. מוסיפים חצי מכמות רוטב הסויה.
7.מחממים מים בסיר עד לרתיחה. מוסיפים למים חצי כפית שמן שומשום ומכניסים לסיר את הנודלס.
8.כשהנודלס מוכנים מסננים ומוסיפים למחבת עם הירקות. מוסיפים את שאר רוטב הסויה ומקפיצים.
9.כשהנודלס ספגו את רוטב הסויה מורידים את המחבת מהאש ומגישים מייד. מומלץ לפזר שומשום מעל.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!