אוכל
צילום׃ רענן כהן, מאסטר שף

משקה אפרסקים בקאווה

אז ככה מקפיצים את הבראנצ' הקרוב: מחית אפרסקים טריים, יין לבן מבעבע וזה הכל. מכאן זה פשוט אתם והאורחים ששטים בכיף עד לשעות אחר הצהריים המתוקות של סוף השבוע

מסימליאנו די מטאו | מאסטר שף | פורסם 16/08/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

2 אפרסקים

יין לבן מבעבע

אופן ההכנה:

1 חוצים ומגלענים את האפרסקים. חותכים גס, מעבירים לבלנדר וטוחנים למחית חלקה.

2 שמים בכוס הגשה חצי כמות מחית, מעל מוזגים חצי כמות יין ומגישים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.