אוכל
תמונת AVI׃ mako

אמפנדס

כיסונים ממולאים בתרד ובגבינה מלוחה (אותם אפשר להחליף בתירס, גבינות או בשר טחון). כי אם יש משהו שארגנטינאים יודעים לעשות זה אוכל

אתי לוי | מאסטר שף | פורסם 08/11/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 75 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לבצק:

כוס חלב

כף חמאה

כוס קמח

קמצוץ מלח

למילוי:

500 גרם תרד טרי

בצל קצוץ מטוגן

100 גרם גבינה בולגרית/ פטה

לטיגון:

ביצה

פירורי לחם

שמן קנולה

אופן ההכנה:

1 מבשלים את התרד במים רותחים (רתיחה קלה) כ-3 דקות. מסננים היטב, סוחטים וקוצצים דק. מוסיפים בצל מטוגן, גבינה, מלח ופלפל לפי הטעם.

2 ממיסים בסיר כף חמאה וכוס חלב. מביאים לרתיחה, מורידים מהגז ומוסיפים כוס קמח וקמצוץ מלח. מערבבים עד שמקבלים בצק נוח לשימוש.

3 משטחים את הבצק וקורצים עיגולים. מניחים כפית של מלית במרכז מהדקים את הקצוות. טובלים בביצה טרופה, מקמחים בפירורי לחם (כמו שניצל) ומטגנים.

* אפשר במקום למלא בבשר טחון מטוגן עם בצל /תירס וגבינות/ גבינות/פטריות.

* מומלץ להגיש עם מטבל יוגורט: שום ,יוגורט, עלי נענע, שמן זית.

 

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל מתכוני התכנית