תמונת AVI׃ mako
דג לוקוס צרוב עם אספרגוס וארטישוקים
כשהדג טרי כל מה שנשאר הוא לזרוק אותו למחבת עם כמה מצרכים שיקפיצו לו את הטעם ויתנו לכם חוויה בלתי נשכחת
מיכל ממן | מאסטר שף
| פורסם 06/07/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
מלח
פלפל
4 שיני שום
ענף תימין
ענף בזיליקום
4 אספרגוס
4 לבבות ארטישוק
שמן זית
1 לימון
אופן ההכנה:
1 צורבים את הדג בשמן זית חם עם מלח , פלפל , שום ועשבי תיבול (בזיליקום ותימין) לחמש דקות כל צד.
2 מרתיחים במים את האספרגוס עם הארטישוקים. ממליחים ומפלפלים.
3 בהגשה מזלפים מעל המנה שמן זית ולימון.