אוכל
צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל

חציל קלוי

הכי פשוט זה לפעמים גם הכי טעים: חציל שלם קלוי עם תיבול מינימלי, ויש לכם מנה ראשונה שתחליף בשמחה כל סלט משעמם

יהוידע ניזרי | מאסטר שף | פורסם 10/01/18 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 70 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 חצילים

חצי כפית מלח

2 שיני שום כתושות

מיץ מלימון אחד

כף שמן זית

חופן נענע קצוצה

אופן ההכנה:

1 קולים היטב את החצילים על להבת גז גלויה על על חום גבוה בתנור במצב גריל, עד שהקליפה חרוכה ושרופה.

2 מקלפים את החצילים ומשאירים את הבשר הפנימי שלהם גלוי. מפזרים מעל את המלח, השום הכתוש, מיץ הלימון ושמן הזית ומקשטים במעט נענע.

המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.