תמונת AVI׃ mako
מרק עדשים עם גבינת עיזים
מנה מהירה, עם טריקים טובים שיוסיפו עניין וטעם
אבי לוי | מאסטר שף
| פורסם 21/09/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
2 בצלים קצוצים דק
4 שיני שום מגוררות
חצי כוס פטרוזיליה
חצי כוס כוסברה
2 גבעולי כרפס
6 עגבניות
מעט כמון
מלח
פלפל
2 כוסות של עדשים שחורות מבושלות
3 פרוסות של גבינת עיזים
שמן זית
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל ,השום , וכל עשבי התיבול.
2 טוחנים את העגבניות במעבד המזון. מסננים במסננת ישירות לסיר ומבשלים את הרוטב.
3 מוסיפים 1 כף כמון, מלח, פלפל ואת העדשים המבושלות. מכסים את הסיר ומבשלים כ-25 דקות על חום בינוני תוך כדי ערבוב מתמיד.
4 יוצקים מהמרק לתוך צלחת ומעל מגוררים את גבינת העיזים. מפלפלים מעט ומזלפים שמן זית.