אוכל
תמונת AVI׃ mako

מרק עדשים עם גבינת עיזים

מנה מהירה, עם טריקים טובים שיוסיפו עניין וטעם

אבי לוי | מאסטר שף | פורסם 21/09/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 בצלים קצוצים דק

4 שיני שום מגוררות

חצי כוס פטרוזיליה

חצי כוס כוסברה

2 גבעולי כרפס

6 עגבניות

מעט כמון

מלח

פלפל

2 כוסות של עדשים שחורות מבושלות

3 פרוסות של גבינת עיזים

שמן זית

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל ,השום , וכל עשבי התיבול.

2 טוחנים את העגבניות במעבד המזון. מסננים במסננת ישירות לסיר ומבשלים את הרוטב.

3 מוסיפים 1 כף כמון, מלח, פלפל ואת העדשים המבושלות. מכסים את הסיר ומבשלים כ-25 דקות על חום בינוני תוך כדי ערבוב מתמיד.

4 יוצקים מהמרק לתוך צלחת ומעל מגוררים את גבינת העיזים. מפלפלים מעט ומזלפים שמן זית.