צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
פסטה וגרגירי חומוס
יש חומרי גלם שעד לא מצרפים אותם יחד לא יודעים עד כמה הם חברים טובים: פסטה טרייה וגרגרי חומוס בשמנת וחמאה, בתוספת עגבניות שרי צלויות, תרד ורוטב עוקצני הם דוגמה טובה
שי אביבי | מאסטר שף VIP
| פורסם 09/02/15
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
מרכיבים:
עגבניות שרי
גרגירי חומוס
שמנת
חמאה
עגבניות מיובשות
שמן זית
צלפים
זיתים
לימון כבוש
תרד
עירית
אופן ההכנה:
1 מכינים בצק פסטה (לחצו על הלינק כדי להגיע למתכון). לאחר צינון במקרר – חותכים למשולשים.
2 מחממים תנור ל-200 מעלות ומסדרים עגבניות שרי בתבנית. מכניסים לצלייה.
3 בסיר עם מים רותחים ומלח מבשלים את גרגירי החומוס. לאחר שהם מתרככים, מסננים ומזלפים מלמעלה שמנת וחמאה.
4 משרים את העגבניות המיובשות במים חמים. לאחר מכן משרים בשמן זית. קוצצים.
5 קוצצים את הצלפים והזיתים. מכניסים לבלנדר ביחד עם לימון כבוש ושמן זית.
6 על מחבת חמה מבשלים עלי תרד בחמאה עד לריכוך מוחלט.
7 קוצצים גבעולי עירית.
8 ההגשה: כשהפסטה מוכנה, מעבירים לקערה, מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.