צילום׃ מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת
לחם בעג'ין בסירופ רימונים
יש הרבה גרסאות - וגם הרבה שמות - ללחמג'ון, אבל זאת של פרח נראית לנו כמו משהו מיוחד. לחם עם בשר, יד ראשונה מלבנונית
פרח רסלאן | מאסטר שף
| פורסם 08/07/19
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהיותר משעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לבצק:
4 כוסות קמח
2 כוסות מים
כף שמרים
כף וחצי סוכר
כפית מלח
לתערובת הבשר:
חצי קילו אנטרקוט, קצוץ בסכין או טחון גס במטחנת בשר
2 בצלים, קצוצים דק
2 עגבניות, קצוצות דק
פלפל ירוק חריף, פרוס
כף שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח
מעט סירופ רימונים
להגשה:
סירופ רימונים
אופן ההכנה:
1 הבצק: מערבבים את כל המרכיבים במיקסר עד לקבלת בצק. אם הוא דביק מדי מוסיפים קמח לפי הצורך. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח (כ-30 דקות).
2 תערובת הבשר: מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומתקנים תיבול.
3 לאחר התפיחה הראשונה של הבצק מוציאים ממנו אוויר וחותכים לכדורים קטנים. מניחים להם לתפוח 10 דקות ואז מרדדים אותם דק.
4 מניחים מהמלית על עיגולי הבצק וסוגרים באיזו צורה שרוצים.
5 מחממים תנור לחום המקסימלי (או 275 מעלות) ואופים עד השחמה.
6 מגישים עם סירופ רימונים.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.