אוכל
צילום׃ מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת

לחם בעג'ין בסירופ רימונים

יש הרבה גרסאות - וגם הרבה שמות - ללחמג'ון, אבל זאת של פרח נראית לנו כמו משהו מיוחד. לחם עם בשר, יד ראשונה מלבנונית

פרח רסלאן | מאסטר שף | פורסם 08/07/19 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 36 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק:

4 כוסות קמח

2 כוסות מים

כף שמרים

כף וחצי סוכר

כפית מלח

לתערובת הבשר:

חצי קילו אנטרקוט, קצוץ בסכין או טחון גס במטחנת בשר

2 בצלים, קצוצים דק

2 עגבניות, קצוצות דק

פלפל ירוק חריף, פרוס

כף שמן זית

פלפל שחור גרוס

מלח

מעט סירופ רימונים

להגשה:

סירופ רימונים

אופן ההכנה:

1 הבצק: מערבבים את כל המרכיבים במיקסר עד לקבלת בצק. אם הוא דביק מדי מוסיפים קמח לפי הצורך. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח (כ-30 דקות).

2 תערובת הבשר: מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומתקנים תיבול.

3 לאחר התפיחה הראשונה של הבצק מוציאים ממנו אוויר וחותכים לכדורים קטנים. מניחים להם לתפוח 10 דקות ואז מרדדים אותם דק.

4 מניחים מהמלית על עיגולי הבצק וסוגרים באיזו צורה שרוצים.

5 מחממים תנור לחום המקסימלי (או 275 מעלות) ואופים עד השחמה.

6 מגישים עם סירופ רימונים.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.