אוכל
תמונת AVI׃ mako

טריו סביצ'ה מלוקוס, סלמון וטונה אדומה

מנה ראשונה של שלושה סוגים של סביצ'ה משלושה סוגי דגים

מסרט וולדמיכאל | מאסטר שף | פורסם 02/04/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 42 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

סביצ'ה קליפורניה:

סלמון

1 בצל שאלוט

1 אבוקדו

1 לימון

1 גזר

סביצ'ה אתיופי:

טונה

עלי קייל (כרוב עלים)

1 בצל שאלוט

תבלינים אתיופיים

לימון

סביצ'ה אוריינטל:

לוקוס

עירית

אצות

חומץ יוזו

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הדגים בנפרד כל אחד ומניחים בשלוש קערות.

2 מעל הסלמון מזליפים לימון, מעל הטונה מזליפים לימון ומעל הלוקוס יוזו ומתבלים את הדגים במלח ופלפל . 

3.לאחר 15 דקות מוסיפים לדגים את שאר המרכיבים: לסלמון קוצצים בצל שאלוט קצוץ, מוסיפים אבוקדו וגזר ומערבבים. לטונה מוסיפים בצל שאלוט קצוץ, תבלינים אתיופיים. בנוסף, שמים את הקייל ברינג ומטגנים אותו עד שהוא נהפך קריספי ומוסיפים לדג. ללוקוס: מוסיפים עירית ואצות.

4 הדגים מוגשים בצורה עגולה לאחר שימוש ברינג, כלומר כשלושה דיסקים כשעליהם המרכיבים השונים.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים