תמונת AVI׃ mako
טריו סביצ'ה מלוקוס, סלמון וטונה אדומה
מנה ראשונה של שלושה סוגים של סביצ'ה משלושה סוגי דגים
מסרט וולדמיכאל | מאסטר שף
| פורסם 02/04/14
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
סביצ'ה קליפורניה:
סלמון
1 בצל שאלוט
1 אבוקדו
1 לימון
1 גזר
סביצ'ה אתיופי:
טונה
עלי קייל (כרוב עלים)
1 בצל שאלוט
תבלינים אתיופיים
לימון
סביצ'ה אוריינטל:
לוקוס
עירית
אצות
חומץ יוזו
אופן ההכנה:
1 קוצצים את הדגים בנפרד כל אחד ומניחים בשלוש קערות.
2 מעל הסלמון מזליפים לימון, מעל הטונה מזליפים לימון ומעל הלוקוס יוזו ומתבלים את הדגים במלח ופלפל .
3.לאחר 15 דקות מוסיפים לדגים את שאר המרכיבים: לסלמון קוצצים בצל שאלוט קצוץ, מוסיפים אבוקדו וגזר ומערבבים. לטונה מוסיפים בצל שאלוט קצוץ, תבלינים אתיופיים. בנוסף, שמים את הקייל ברינג ומטגנים אותו עד שהוא נהפך קריספי ומוסיפים לדג. ללוקוס: מוסיפים עירית ואצות.
4 הדגים מוגשים בצורה עגולה לאחר שימוש ברינג, כלומר כשלושה דיסקים כשעליהם המרכיבים השונים.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים