אוכל

מרק פירות קר

מרק סמיך ומרענן לימי קיץ חמים

אביבה פיבקו | מאסטר שף | פורסם 08/11/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.2 43 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למרק הפירות

קילו וחצי פירות העונה
כוס יין לבן
מקל וניל
2 מקלות קינמון
סוכר
לימון

לקציפת הביצים

4 חלבונים
כוס סוכר
1 ליטר חלב

אופן ההכנה:

1 חותכים את הפירות ומבשלים במים, יין, קינמון ומקל הווניל חצוי ל-2 לאורכו. 2. מוסיפים מיץ לימון וסוכר לפי הטעם ומבשלים עד שהפירות רכים לגמרי 3. מוציאים את מקל הוניל ומקלות הקינמון וטוחנים בבלנדר עד לקבלת מרק סמיך ובלי חתיכות פרי

לקציפת הביצים 1. מקציפים את החלבונים עם כוס הסוכר עד לקבלת קצף סמיך 2. מרתיחים את החלב ומנמיכים את האש לאש נמוכה 3. בעזרת כף מניחים קצף חלבון בגודל ביצה בחלב המורתח ומבשלים כ-2 דקות. מוציאים ומניחים על מרק הפירות