אוכל
צילום׃ דניאל בר און, מאסטר שף

תבשיל אורז עם חצילים ועוף

כרעי עוף שמתבשלות לאטן ביחד עם חציל ובצל מטוגן ואורז בתוך ציר עוף. מעט עבודה והרבה טעם, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים

מורן שאשה | מאסטר שף | פורסם 22/01/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 159 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כרעיים

4 בצלים חתוכים לריבועים

2 חצילים מקולפים

4 כוסות ציר עוף

כוס אורז שטוף

מלח

פלפל שחור טחון

כף כורכום

2 כפות פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:

1 בסיר מטגנים את הבצלים עד להשחמה. חותכים את החצילים לקוביות ובסיר נפרד מטגנים עד להשחמה מלאה. מוסיפים את הכרעיים ומשחימים. מתבלים בפלפל שחור, מלח ובשאר התבלינים. מוסיפים את הבצלים. מכסים בציר עוף חם עד לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים עוד 30 דקות.

2 מוסיפים את האורז. במידה וחסרים נוזלים, מוסיפים עוד ציר עוף, מערבבים מדי פעם. מבשלים כ-20-30 דקות על אש נמוכה ומכבים. מחכים רבע שעה ומגישים.

3 אפשרות: מומלץ להכניס את התבשיל לתנור לעוד שעתיים ויותר, על חום נמוך. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים