תמונת AVI׃ mako
סינייה דג בתוך קולרבי אפוי על מצע יוגורט
מנה קלילה, בריאה ומרעננת של דג ים בתיבול פיקנטי בתוך קולרבי אפוי, טחינה והרבה הרבה יוגורט. הכנה מהירה של מנה מהנה במיוחד
שלמה עזרן | מאסטר שף
| פורסם 28/01/14
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 קולורבי
1 דג ים
1 בצל סגול
חופן עלי כוסברה
1 צ'ילי אדום
2 כפות שמן זית
מלח ים
פלפל שחור גרוס טרי
טחינה מוכנה דלילה
1 יוגורט עיזים
אופן ההכנה:
1 אופים קולרבי עד שהוא מתרכך. מוציאים מהתנור, מסירים את כיפתו העליונה, מוציאים את הבשר מבפנים ושמים בצד.
2 מנקים את הדג מעור ועצמות וחותכים לקוביות. קוצצים בצל, כוסברה וצ'ילי אדום ומערבבים עם הדג. מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל ואת בשר הקולרבי לתערובת.
3 ממלאים קולרבי אפוי וריק בתערובת הדג ויוצקים מעל את הטחינה.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות, מכניסים הדג עם הטחינה ואופים עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור, מסדרים בצלחת שטוחה גדולה ויוצקים בצד הרבה יוגורט עיזים. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים