צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
קציצות בקר ברוטב אסייתי
לפני שיוצאים לטיול במזרח הרחוק, מומלץ לעשות סיבוב במטבח המקומי – קציצות בקר ברוטב קארי, למון גראס וצ'ילי שיקחו אתכם עד לחופי תאילנד
בטי רוקאווי | מאסטר שף VIP
| פורסם 16/03/15
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לקציצות:
1/2 קילו בשר בקר
חופן כוסברה קצוצה
חופן בזיליקום קצוץ
מלח
פלפל
ג'ינג'ר טרי קצוץ
2 גבעולי בצל ירוק
1 בצל בינוני
3 כפות רוטב צ'ילי
3 כפות סויה
כפית ציר דגים
חופן בוטנים קצוצים
לרוטב:
כוס קרם קוקוס
3 כפיות מחית קארי ירוק
1 למון גראס
ג'ינג'ר כתוש
חופן בזיליקום קצוץ
חופן כוסברה קצוצה
3 כפות ציר דגים
1 צ'ילי אדום פרוס לפרוסות דקות
לירקות החתוכים:
גזר
קישוא
עלי קייל
אפונה סינית
אופן ההכנה:
1 הקציצות : מערבבים את כל החומרים יחד ושמים במקרר לחצי שעה. מחממים תנור ל-180 מעלות. מוציאים ומטגנים 2 דקות מכל צד. מעבירים את הקציצות לתנור ל-4 דקות.
2 הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים יחד ומרתיחים עד שהוא מסמיך כמו קרם. זורקים פנימה את הגזר, הקישוא, עלי הקייל ולבסוף את האפונה הסינית והבצל.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.