צילום׃ אמיר מנחם, מאסטר שף
דג צרוב על אבן
המנה של שירה בצלאל ממאסטר שף בהשראת מוסר הים המיתולוגי של אייל שני: פילה מוסר ים צרוב על אבן עם למון גראס, שומר, מרווה וגזרים. טעם מעושן עדין וניחוח של ים
שירה בצלאל | מאסטר שף
| פורסם 27/11/16
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
פילה מוסר ים
גזר סגול, חצוי
גזר לבן, חצוי
שומר בר
סלק
2 עגבניות שלמות
למון גראס
מרווה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 חולטים במים רותחים את הגזרים, שומר הבר והסלק.
2 מסדרים על האבן את העגבניות, הלמון גראס, שומר בר ומרווה טריים ומכניסים לעישון בתנור שחומם ל-300 מעלות למשך 10 דקות.
3 ממליחים ומפלפלים את הדג ומניחים על האבן. מוסיפים את הירקות החלוטים ומכניסים לחנור החם (במצב גריל) ל-7 דקות.
4 חורכים בעזרת ברנר את הדג והירקות, ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת מאסטר שף על ידי המתמודדים