צילום׃ מתוך: "מאסטר שף", קשת 12
שצ'מדי
הכירו את הריזוטו הגאורגי: תבשיל סמיך עם טעמים מיוחדים שקל מאוד להכין, ואי אפשר להפסיק לאכול
ציפי דן | מאסטר שף
| פורסם 17/01/21
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 בצל בינוני, קצוץ
חצי כפית שום כתוש
רבע כפית פלפל שטה
חצי כפית מלח
כף חמלי סונלי
חצי כף תמרהינדי
3 חתיכות גרונות הודו
כוס וחצי אורז
5 יח' ציפורן
4 עלי דפנה
כף רסק עגבניות
חצי חבילה פטרוזיליה
חצי חבילה שמיר
חצי חבילה כוסברה
3 גבעולי סלרי
אופן ההכנה:
1 בקערה מערבבים את הבצל עם שום, פלפל שטה, מלח, חמלי סונלי ותמרהינדי.
2 מחממים שמן בסיר, מוסיפים את תערובת הבצל והתבלינים ומטגנים מעט. מוסיפים את הגרונות ומטגנים כמה דקות נוספות.
3 מוסיפים מים חמים מלוא הסיר. מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים אורז, ציפורן ועלי דפנה ומבשלים 45 דקות.
4 מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים עוד שעתיים.
5 מוסיפים את כל סוגי הירק, מערבבים מעט ומגישים.
המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.