צילום׃ דניאל בר און
קרפצ'יו במילוי רוקט ואספרגוס
רול קרפצ'יו, ממולא ברוקט אספרגוס, רוטב איולי וצלפים מטוגנים מעל, על פס פסטו
עידו קרוננברג | מאסטר שף
| פורסם 21/03/14
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
200 גרם נתח סינטה, פרוס לפרוסות דקות
2 חופנים של בייבי תרד
2 חופנים של רוקט
3 גבעולי אספרגוס
מלח
פלפל שחור
מעט צלפים במלח, שטופים
רוטב איולי
רוטב פסטו
אופן ההכנה:
1 מניחים את פרוסות הסינטה כך ששולי הפרוסות יונחו אחת על השנייה, כך שהן ייצרו ריבוע. מכסים את ריבוע הבשר בניילון נצמד.
2 מרדדים את הבשר דרך הניילון, עד שכל הפרוסות מתחברות אחת לשנייה והופכות לעלה אחד.
3 לוקחים את התרד ומניחים לאורך הסינטה, חוזרים על אותה פעולה עם הרוקט והאספרגוס, ממליחים ומפלפלים.
4 מגלגלים את הכול לרול וחותכים לחלקים שווים.
5 בצלחת שטוחה יוצרים פס מהפסטו, מניחים את הסינטה ומזלפים מעט איולי. מקשטים בצלפים שטוגנו קלות בשמן זית.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים