צילום׃ קשת
פילה דג צלוי
פילטים של דג מטוגנים בשמן ובחמאה שכל מה שהם צריכים זה נגיעות מלח אטלנטי איכותי ופלפל שחור
בטי רוקאווי | מאסטר שף VIP
| פורסם 02/02/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (1 מנות):
שמן זית
חמאה
פילטים של דג לבן (איזה שאוהבים)
מלח אטלנטי
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 במחבת קרמי ממיסים שמן זית וחמאה על להבה גבוהה. כשהמחבת לוהט, מניחים את הפילטים על צד העור ומתבלים במלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס.
2 מטגנים על להבה גבוהה כ-6 דקות, עד שהעור קריספי והדג כמעט מוכן. הופכים ומטגנים עוד 5 דקות.
* אם הדג מפולט דק, מטגנים בצד השני רק 2 דקות.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.