אוכל
צילום׃ קשת

פילה דג צלוי

פילטים של דג מטוגנים בשמן ובחמאה שכל מה שהם צריכים זה נגיעות מלח אטלנטי איכותי ופלפל שחור

בטי רוקאווי | מאסטר שף VIP | פורסם 02/02/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

שמן זית

חמאה

פילטים של דג לבן (איזה שאוהבים)

מלח אטלנטי

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 במחבת קרמי ממיסים שמן זית וחמאה על להבה גבוהה. כשהמחבת לוהט, מניחים את הפילטים על צד העור ומתבלים במלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס.

2 מטגנים על להבה גבוהה כ-6 דקות, עד שהעור קריספי והדג כמעט מוכן. הופכים ומטגנים עוד 5 דקות.

* אם הדג מפולט דק, מטגנים בצד השני רק 2 דקות.

 

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.