צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
קנלוני כרישה
עלים של כרישה מבושלים בחלב ועוטפים גבינת כבשים מעושנת בעשבי תיבול ומעט דבש – זה רק נראה פשוט, אבל הטעם משגע
חופית סרמילי | מאסטר שף
| פורסם 24/05/21
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1 גבעול כרישה
ליטר חלב
שורש סלרי
50 גרם חמאה
2 גזרים קטנים
מלח, פלפל
למילוי:
קוביית פטה כבשים
צרור אורגנו, תימין וזעתר
מעט דבש
להגשה:
צרור של עשבים ודבש
אופן ההכנה:
1 חוצים את הכרישה לאורך ומבשלים 15 דקות בחלב עם שאר הירקות. מסננים, מקררים ומייבשים.
2 עוטפים את הגבינה בעשבים וצולים על הגריל 3 דקות מכל צד. מזלפים מעט דבש מעל.
3 מרכיבים: מניחים 3 עלים של כרישה ואת הגבינה בלי העלים במרכז. עוטפים וצולים על הפלנצ'ה 2 דקות מכל צד עם מעט חמאה. מניחים בצלחת עמוקה.
4 לוקחים את צרור העשבים, מזלפים בקצה דבש, מחממים על הפלנצ'ה ומטפטפים על הכרישה. מגישים מיד.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.