אוכל
צילום׃ מתוך "מאסטר שף 7", קשת 12

סלט טבולה כרובית

סלט טבולה קצת אחרת: לא רק שכרובית נאה מחליפה את הבורגול, התיבול המקורי, עם היביסקוס וטרגון, הופך את הסלט לכזה שעוד לא יצא לכם לטעום

עמיחי שרפשטיין | מאסטר שף | פורסם 18/02/18 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 27 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

לסלט:

1 כרובית

1 פקוס

2 עגבניות מפולטות

צרור נענע

צרור פטרוזיליה

1 בצל סגול קטן

כמה עלי רוקט

2 פרחי היביסקוס

ענף טרגון

לרוטב:

רבע כוס טחינה גולמית

רבע כוס מים קרים

מיץ מלימון אחד

מלח 

פלפל

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הכרובית, הפקוס, העגבניות והבצל לקוביות קטנות ומערבבים.

2 קוצצים דק את ההיביסקוס, הנענע, הפטרוזיליה, הרוקט והטרגון ומערבבים עם הירקות.

3 מכינים את רוטב הטחינה: מערבבים יחד טחינה, מים, לימון, מלח ופלפל לתערובת אחידה. מערבבים יחד עם הסלט ומגישים.

המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.