צילום׃ מתוך "מאסטר שף 7", קשת 12
סלט טבולה כרובית
סלט טבולה קצת אחרת: לא רק שכרובית נאה מחליפה את הבורגול, התיבול המקורי, עם היביסקוס וטרגון, הופך את הסלט לכזה שעוד לא יצא לכם לטעום
עמיחי שרפשטיין | מאסטר שף
| פורסם 18/02/18
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
לסלט:
1 כרובית
1 פקוס
2 עגבניות מפולטות
צרור נענע
צרור פטרוזיליה
1 בצל סגול קטן
כמה עלי רוקט
2 פרחי היביסקוס
ענף טרגון
לרוטב:
רבע כוס טחינה גולמית
רבע כוס מים קרים
מיץ מלימון אחד
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 קוצצים את הכרובית, הפקוס, העגבניות והבצל לקוביות קטנות ומערבבים.
2 קוצצים דק את ההיביסקוס, הנענע, הפטרוזיליה, הרוקט והטרגון ומערבבים עם הירקות.
3 מכינים את רוטב הטחינה: מערבבים יחד טחינה, מים, לימון, מלח ופלפל לתערובת אחידה. מערבבים יחד עם הסלט ומגישים.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.