אוכל
צילום׃ רענן כהן

נקניק הונגרי

בשר מתובל כמו שצריך עם שום, בצל, פלפל לבן וכמובן הרבה פפריקה. מנקנקים (זה החלק הכייפי), מטגנים שתי דקות - ויש לכם נקניקיה הונגרית אסלית

רון סוריאנו | מאסטר שף | פורסם 09/08/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

1 קילו בשר בקר חתוך לקוביות גסות (מנתחים כמו צוואר, כתף או צלעות)

200 גרם שומן בקר קצוץ

6 שיני שום כתושות

רבע בצל קצוץ

מלח

כפית פלפל לבן

כף פפריקה מתוקה

כוס מים קרים מאוד

אופן ההכנה:

1 במטחנת בשר טוחנים את שומן הבקר, מוסיפים את הבצל, השום ובשר הבקר.

2 מערבבים את הפפריקה והפלפל הלבן עם כוס המים ומוסיפים בהדרגה לבשר תוך כדי טחינה.

3 את התערובת הטחונה מעבירים לקערה ומערבבים היטב אך בעדינות כדי שתהיה אחידה בצבע.

4 מעבירים למכונה ומנקנקים.

5 הכנת הנקנקיות: את הנקנקיות מכינים במחבת פסים מעל להבה בינונית, 2 דקות מכל צד.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.