צילום׃ רענן כהן
נקניק הונגרי
בשר מתובל כמו שצריך עם שום, בצל, פלפל לבן וכמובן הרבה פפריקה. מנקנקים (זה החלק הכייפי), מטגנים שתי דקות - ויש לכם נקניקיה הונגרית אסלית
רון סוריאנו | מאסטר שף
| פורסם 09/08/15
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (10 מנות):
1 קילו בשר בקר חתוך לקוביות גסות (מנתחים כמו צוואר, כתף או צלעות)
200 גרם שומן בקר קצוץ
6 שיני שום כתושות
רבע בצל קצוץ
מלח
כפית פלפל לבן
כף פפריקה מתוקה
כוס מים קרים מאוד
אופן ההכנה:
1 במטחנת בשר טוחנים את שומן הבקר, מוסיפים את הבצל, השום ובשר הבקר.
2 מערבבים את הפפריקה והפלפל הלבן עם כוס המים ומוסיפים בהדרגה לבשר תוך כדי טחינה.
3 את התערובת הטחונה מעבירים לקערה ומערבבים היטב אך בעדינות כדי שתהיה אחידה בצבע.
4 מעבירים למכונה ומנקנקים.
5 הכנת הנקנקיות: את הנקנקיות מכינים במחבת פסים מעל להבה בינונית, 2 דקות מכל צד.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.