תמונת AVI׃ mako
סנדוויץ' ג'ינג'י: סנדוויץ' עם טונה אדומה חיה
כל ביס בכריך הזה הוא חגיגה גדולה. תפוח עסיסי עם טונה טרייה בתוך הלחם הכי טעים שיש. תאמינו לנו – לא צריך יותר
אורטל שמיר | מאסטר שף
| פורסם 09/01/14
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
150 גרם טונה אדומה טרייה
1 תפוח עץ, מגולען
3 תמרים ללא גלעינים
2 פרוסות חלה
2 ערמונים
מי סוכר
מיונז
1 בצל ירוק
1 אבוקדו
לימון
מלח
אופן ההכנה:
1 טוחנים את תפוח העץ, התמרים והערמונים ביחד עם מי הסוכר עד שנוצרת מחית. מורחים על החלה את המיונז ואת המחית.
2 פורסים את הטונה האדומה לפרוסות עבות, פורסים את האבוקדו לפרוסות וקוצצים את הבצל הירוק. מסדרים את הכל בשכבות בתוך החלה. מזלפים לימון ומלח.
3 מגישים בתוך שקית נייר חומה.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים