אוכל
צילום׃ מאסטר שף, שידורי קשת

פנזרוטי עם מסקרפונה וריקוטה

באודישן הגיש חיים בר את הפנזרוטי שלו עם שלל תוספות וקישוטים שהשופטים פחות אהבו, אבל בדבר אחד לא היה ספק - האיש שוחה בהכנה של הקינוח האיטלקי המדהים הזה

חיים בר | מאסטר שף | פורסם 12/06/19 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 30 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק:

500 גרם קמח

7 וחצי גרם שמרים

50 גרם חמאה

50 גרם סוכר

ביצה אחת

מים לפי הצורך

למילוי:

250 גרם ריקוטה

80 גרם מסקרפונה

100 גרם סוכר

להגשה:

שמן לטיגון עמוק

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 מערבבים את מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק גמיש, אבל לא יותר מדי. עוטפים בניילון ומתפיחים 45 דקות.

2 מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים.

3 מערבבים את חומרי המילוי היטב.

4 מניחים במרכז כל עיגול בצק מהמלית וסוגרים לחצי עיגול.

5 מטגנים בשמן עמוק, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.