צילום׃ מאסטר שף, שידורי קשת
פנזרוטי עם מסקרפונה וריקוטה
באודישן הגיש חיים בר את הפנזרוטי שלו עם שלל תוספות וקישוטים שהשופטים פחות אהבו, אבל בדבר אחד לא היה ספק - האיש שוחה בהכנה של הקינוח האיטלקי המדהים הזה
חיים בר | מאסטר שף
| פורסם 12/06/19
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לבצק:
500 גרם קמח
7 וחצי גרם שמרים
50 גרם חמאה
50 גרם סוכר
ביצה אחת
מים לפי הצורך
למילוי:
250 גרם ריקוטה
80 גרם מסקרפונה
100 גרם סוכר
להגשה:
שמן לטיגון עמוק
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1 מערבבים את מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק גמיש, אבל לא יותר מדי. עוטפים בניילון ומתפיחים 45 דקות.
2 מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים.
3 מערבבים את חומרי המילוי היטב.
4 מניחים במרכז כל עיגול בצק מהמלית וסוגרים לחצי עיגול.
5 מטגנים בשמן עמוק, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.