אוכל

סטייק אנטריקוט עסיסי

ברוטב יין לבן , צימוקים וזעפרן

גלית בונפלד | מאסטר שף | פורסם 28/10/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 36 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

סטייק אנטריקוט
צימוקים שחורים ולבנים
חצי כוס יין לבן ויבש
3 שערות זעפרן

אופן ההכנה:

1 משרים את הצימוקים במים לפחות שעה לפני המשך העבודה 2. משרים את שערות הזעפרן כרבע שעה בכוס מים חמים. 3. צורבים את הסטייק 2 דקות מכל צד על המנגל. 4. מניחים בסיר את היין, את הצימוקים ואת שערות הזעפרן. מצמצמים את הרוטב ומבשלים כרבע שעה. 5. מניחים את הסטייק בתוך הרוטב בין עשר לעשרים דקות לפני ההגשה ומגישים.