צילום׃ מתוך: "מאסטר שף", קשת 12
קבב קופטא
הפשטות מנצחת כשבוחרים את חומרי הגלם הנכונים – וזה בדיוק העיקרון של הקבב הזה
גלעד מנשה | מאסטר שף
| פורסם 04/01/21
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
2 ק"ג אנטרקוט טחון
300 גרם שומן טלה
כף מלח
כף אבקת מרק
חצי כף פלפל שחור
בצל סגול קצוץ
2 בצלים לבנים קצוצים
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל החומרים עד ליצירת עיסה ומעבירים למקרר לשעה וחצי.
2 מוציאים, יוצרים את קציצות הקבב וצולים על מחבת פסים או גריל.