תמונת AVI׃ מתוך מאסטר שף VIP
קציצות פטריות ובשר וסלט פטריות חי
קר וחם, מטוגן וחי. אותן פטריות נהדרות רק בצורות הכנה שונות: קציצות דשנות ומטוגנות היטב לצד סלט רענן מתובל בחוכמה בחצי שעה עבודה
שלמה שרף | מאסטר שף VIP
| פורסם 04/03/15
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לקציצות:
פטריות מכמה סוגים
בצל
שום
שמן זית
בשר בקר טחון
ביצה
פירורי לחם
פטרוזיליה קצוצה
כוסברה קצוצה
פלפל
מלח
שמן לטיגון
לסלט:
פטריות שונות
בצל סגול
פטרוזיליה
כוסברה
פלפל
סויה
חומץ בן יין
שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 הקציצות: קוצצים את הפטריות, הבצל והשום ומטגנים הכל יחד במחבת. מעבירים לקערה ומוסיפים בשר בקר טחון, ביצה, פירורי לחם, קצת שמן, פטרוזיליה, כוסברה, פלפל ומלח. לשים היטב את התערובת. יוצרים מהתערובת קציצות ומטגנים במחבת עם שמן.
2 לסלט החי: קוצצים את הפטריות, הבצל הסגול, הפטרוזיליה והכוסברה. מתבלים בסויה, חומץ בן יין, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
3 ההגשה: בקערה שטוחה מסדרים את הסלט במרכז ואת הקציצות בצדדים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.