תמונת AVI׃ מאסטר שף
עוגת מלווח ושוקולד
שכבות של בצק עלים במילוי שוקולד חמאתי ונמס ובליווי קציפת וניל
אביבה פיבקו | מאסטר שף
| פורסם 17/11/10
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
1 מלווח
70 גרם שוקולד צ'יפס
חמאה
4 קרמבו
אופן ההכנה:
1 מרדדים את המלווח על משטח מקומח וחורצים 4 עיגולים.
2 מחממים תנור ל-200 מעלות.
3 מניחים ברינג עיגול בצק ומעל שוקולד וקצת חמאה. מכסים בעוד עיגול בצק וחוזרים על הפעולה של השוקולד והחמאה. ממשיכים עד לכיסוי בעיגול בצק.
3 אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות.
4 מוציאים מהקרמבו את הקצף הלבן ומגישים ליד. מגישים חם.