צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
בננה לוטי
קיצור דרך גאוני ומושלם לאחד הקינוחים האהובים – במקום קרפ משתמשים בפיתה דרוזית!
עדן גינדי | מאסטר שף
| פורסם 23/02/21
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לגלידה:
1 קרם קוקוס
1 חלב מרוכז
לבננה לוטי:
1 פיתה דרוזית
2 כפות גהי (חמאה מומסת מזוקקת)
בננה אחת פרוסה
לציפוי קוקוס:
חופן שבבי קוקוס גדולים
1 גבעול למון גראס
חופן בוטנים מלוחים שבורים גס
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את חומרי הגלידה ומכניסים למכונת גלידה עד התייצבות.
2 קולים שבבי קוקוס במחבת יבשה עם הלמון גראס, ומערבבים עם הבוטנים.
3 חותכים לריבוע את הפיתה (משתמשים בחלק המרכזי ולא בשוליים). מורחים גהי על הפיתה, מניחים את פרוסות הבננה במרכז ומקפלים לריבוע. מטגנים במחבת עם גהי משני הצדדים, ומגישים עם הגלידה והאגוזים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.