צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
נקניקיות מרגז
תמיד חלמתם לנקנק בבית ולדעת בדיוק מה יש בנקניקייה שלכם? זה יופי של מקום להתחיל בו
אסף דיי | מאסטר שף
| פורסם 17/04/21
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
חבילת מעיים סינתטיים
400 גרם אנטריקוט
100 גרם אסדו
50 גרם שומן כבש
כף גרגירי קימל
7 שיני שום
חצי כף כורכום
כף כמון
כפית פלפל שחור
כף גרגירי כוסברה יבשה טחונה
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 במטחנת בשר טוחנים את כל חומרי הנקניקייה, ומעבירים פעמיים במטחנה, לקבלת משחה חלקה מאוד. מוסיפים שלוש כפות מי קרח ונותנים למסה לנוח.
2 משרים את המעיים הסינתטיים במים לכרבע שעה. מחברים את המעיים שהושרו למכונת בשר עם פין ייעודי לנקניקיות, ומתחילים למלא נקניקיות באורך 10 ס״מ כל אחת. מעבירים למנוחה במקרר לשעה.
3 לאחר המנוחה מכניסים לסיר עם מים קרים ומתחילים בישול. מבשלים עד שהמים פושרים וכמעט רותחים ומוציאים. מעבירים מיד למחבת פסים לצלייה.
4 מגישים עם כרוב כבוש, חרדל וסלט חריף.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.