אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

כפתא - בשר טחון בטחינה

קבלו שיחוק: במקום לבזבז זמן וליצור קציצות, מסדרים את תערובת הבשר המתובלת בתבנית וקדימה לתנור וסלט טבולה רימונים בצד בשביל הרעננות

נורמן עיסא | מאסטר שף VIP | פורסם 09/03/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.1 35 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתערובת הבשר:

בשר טחון

בצל קצוץ

פטרוזיליה קצוצה

צנוברים

הל

כמון

פלפל

אגוז מוסקט

שמן זית

עגבניות פרוסות

טחינה גולמית

לסלט טבולה:

פטרוזיליה קצוצה דק-דק

בצל ירוק

נענע

בורגול

לימון

שמן זית

סויה

רימונים

להגשה:

עלה חסה גדול ורענן

עגבנייה

מלפפון

פלפל חריף

בצל

אופן ההכנה:

1 הבשר: בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד מלבד העגבניות והטחינה. לשים היטב.

2 מחממים תנור מראש ל-180 מעלות. משטחים את תערובת הבשר על גבי תבנית. בצד אחד מסדרים על הבשר את העגבניות ולשים על הבשר ובצד השני טחינה גולמית ומכניסים לתנור.

3 סלט הטבולה: בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד.

4 ההגשה: מסדרים את הטבולה על עלה החסה. מגישים את הבשר הטחון לצד שיפוד עם עגבנייה, מלפפון, פלפל חריף ובצל.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.