צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP
כפתא - בשר טחון בטחינה
קבלו שיחוק: במקום לבזבז זמן וליצור קציצות, מסדרים את תערובת הבשר המתובלת בתבנית וקדימה לתנור וסלט טבולה רימונים בצד בשביל הרעננות
נורמן עיסא | מאסטר שף VIP
| פורסם 09/03/15
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לתערובת הבשר:
בשר טחון
בצל קצוץ
פטרוזיליה קצוצה
צנוברים
הל
כמון
פלפל
אגוז מוסקט
שמן זית
עגבניות פרוסות
טחינה גולמית
לסלט טבולה:
פטרוזיליה קצוצה דק-דק
בצל ירוק
נענע
בורגול
לימון
שמן זית
סויה
רימונים
להגשה:
עלה חסה גדול ורענן
עגבנייה
מלפפון
פלפל חריף
בצל
אופן ההכנה:
1 הבשר: בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד מלבד העגבניות והטחינה. לשים היטב.
2 מחממים תנור מראש ל-180 מעלות. משטחים את תערובת הבשר על גבי תבנית. בצד אחד מסדרים על הבשר את העגבניות ולשים על הבשר ובצד השני טחינה גולמית ומכניסים לתנור.
3 סלט הטבולה: בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד.
4 ההגשה: מסדרים את הטבולה על עלה החסה. מגישים את הבשר הטחון לצד שיפוד עם עגבנייה, מלפפון, פלפל חריף ובצל.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.