בלינצ'ס פירות ים
מנה אלגנטית ועדינה של פירות ים מטוגנים ומוגשים בעלי בצק עם קרם תרד וכרישה. תאמינו לנו: היא רק נראית מסובכת
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
לבלינצ'ס:
1 כוס קמח
3/4 כוס חלב
3/4 כוס מים
3 כפות שמן זית
מלח
שמן, לטיגון
לקרם:
תרד
כרישה
שמן, לטיגון
שמנת מתוקה
לימון (מיץ וגירדה)
מלח
פלפל שחור
לפירות הים:
פירות ים (שרימפס, קלמארי וראשי קלמארי)
פטרוזיליה
עירית
מיץ לימון
פרמז'ן
שמן, לטיגון
להגשה:
גבינת עזים
אופן ההכנה:
1 מכינים את הבלינצ'ס: מערבבים את כל החומרים ומעבירים במסננת, כדי למנוע גושים.
2 משמנים מחבת, יוצקים מהבלילה בעזרת מצקת ומטגנים.
3 מכינים את קרם התרד: מטגנים כרישה ותרד עד שהתרד מאבד מנפחו. מוסיפים שמנת מתוקה, לימון וגרידת לימון, ומתבלים לפי הטעם.
4 מטגנים את פירות הים כ-2 דקות. מורידים מהאש ומוסיפים פטרוזיליה, עירית, מיץ לימון וקצת פרמז'ן.
5 מרכיבים את המנה: מניחים את פירות הים במרכז הבלינצ'ס. יוצקים מהרוטב על צלחת הגשה, ומניחים עליו את הבלינצ'ס. אם רוצים, מניחים למעלה גבינת עיזים ומעבירים לתנור לצריבה.
* מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים