אוכל
תמונת AVI׃ mako

בלינצ'ס פירות ים

מנה אלגנטית ועדינה של פירות ים מטוגנים ומוגשים בעלי בצק עם קרם תרד וכרישה. תאמינו לנו: היא רק נראית מסובכת

גל סנדלר-קארסיק | מאסטר שף | פורסם 30/12/13 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.2 34 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבלינצ'ס:

1 כוס קמח

3/4 כוס חלב

3/4 כוס מים

3 כפות שמן זית

מלח

שמן, לטיגון

לקרם:

תרד

כרישה

שמן, לטיגון

שמנת מתוקה

לימון (מיץ וגירדה)

מלח

פלפל שחור

לפירות הים:

פירות ים (שרימפס, קלמארי וראשי קלמארי)

פטרוזיליה

עירית

מיץ לימון

פרמז'ן

שמן, לטיגון

להגשה:

גבינת עזים

אופן ההכנה:

1 מכינים את הבלינצ'ס: מערבבים את כל החומרים ומעבירים במסננת, כדי למנוע גושים.

 

2 משמנים מחבת, יוצקים מהבלילה בעזרת מצקת ומטגנים.

 

3 מכינים את קרם התרד: מטגנים כרישה ותרד עד שהתרד מאבד מנפחו. מוסיפים שמנת מתוקה, לימון וגרידת לימון, ומתבלים לפי הטעם.

 

4 מטגנים את פירות הים כ-2 דקות. מורידים מהאש ומוסיפים פטרוזיליה, עירית, מיץ לימון וקצת פרמז'ן.

 

5 מרכיבים את המנה: מניחים את פירות הים במרכז הבלינצ'ס. יוצקים מהרוטב על צלחת הגשה, ומניחים עליו את הבלינצ'ס. אם רוצים, מניחים למעלה גבינת עיזים ומעבירים לתנור לצריבה.

 

* מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים