אוכל
צילום׃ טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי

סופריטו בשר עגל ותפוחי אדמה

השף אבי ביטון מכין סופריטו עם פטנט: מתחילים בטיגון תפוחי האדמה בשמן עמוק, שנותן להם פריכות ומוציא מהם טעם מיוחד. אחר כך מוסיפים אותם לסיר הבשר, לבישול ארוך

אבי ביטון | המרכיב העיקרי | פורסם 09/05/17 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 40 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

קילו וחצי בשר שריר, חתוך לקוביות

מעט מלח גס

מעט פלפל שחור, גרוס

8 כפות שמן קנולה

כוס מים קרים

2 תפוחי אדמה אדומים, קלופים, חתוכים לקוביות ומטוגנים בשמן עמוק

אופן ההכנה:

1 מתבלים את הבשר במלח ובפלפל. ההמלצה היא "ללוש" את נתחי הבשר בידיים, כדי שיספגו את טעמי המלח והפלפל.

2 יוצקים את השמן לסיר רחב ועמוק, מחממים ומשחימים את קוביות הבשר כ-5 דקות מכל צד.

3 יוצקים מים לסיר כך שיכסו את נתחי הבשר. לאחר שהנוזלים רתחו מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מערבבים מעט, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה וחצי.