אוכל
צילום׃ טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי

חזה עוף בוויניגרט אסייתי

תראו איזה יופי: מתכון מהיר וקל שאפשר להכין מראש, עם חזה עוף בטעמים אסייתיים של סויה, מירין, ג'ינג'ר ושמן שומשום, שמגישים על מצע של נודלס

אבי ביטון | המרכיב העיקרי | פורסם 06/06/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פרפר חזה עוף, נקי משומן

למשרה

חצי כוס רוטב סויה

2 ס"מ שורש ג'ינג'ר, מגורר

1 כף שמן שומשום

2 כפות מירין

מעט מלח

מעט כורכום

2 כפות סילאן

מעט שמן קנולה

להגשה

קערת נודלס, מבושלים

בצל ירוק, קצוץ

מעט פלפל אדום, חריף, קצוץ

מעט עלי כוסברה

אופן ההכנה:

1 מערבלים את חומרי המשרה בבלנדר מוט.

2 משרים את חזה העוף בחלק מכמות המרינדה לילה שלם.

3 פורשים נייר אפייה על תבנית, משמנים במעט בשמן קנולה, מניחים את חזה העוף ויוצקים מעליו מעט מנוזלי המשרה (שהעוף לא שרה בהם). אופים בחום של 250 מעלות במשך 12 דקות.

3 בתום האפייה יוצקים כמה כפות נוספות של משרה על העוף, מצננים כמה דקות ופורסים לפרוסות דקות.

4 להגשה: יוצקים את שארית נוזלי המשרה על נודלס, מוסיפים בצל ירוק ופלפל אדום ומניחים כמה פרוסות של חזה עוף צלוי מעל. מקשטים בעלי כוסברה.