צילום׃ טופ ליין תקשורת, mako אוכל
קציצות טונה ואיולי לימון
כשהטונה מחוץ לקופסה: קציצות פשוטות וקלות להכנה, מטונה משומרת - מרכיב שיש כמעט בכל מטבח ישראלי - עם רוטב מגניב של איולי לימון, שעושה את ההבדל
אבי ביטון | המרכיב העיקרי
| פורסם 25/04/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
3 קופסאות טונה, מסוננות
1 בצל סגול בינוני, קצוץ דק
2 בצלים ירוקים, קצוצים
2 ביצים
חצי כוס פירורי לחם
כפית שטוחה פפריקה מתוקה
מעט מלחֻ
מעט פלפל שחור
שמן לטיגון
לאיולי לימון
5 כפיות מיונז
2 שיני שום כתוש
כפית חרדל
4 כפיות שמן זית
גרידת לימון
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל המצרכים, צרים מהעיסה קציצות ומטגנים בשמן.
2 מערבבים את מרכיבי האיולי עד לקבלת ממרח חלק. מגישים את האיולי לצד הקציצות.