אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

עוגת פירות יבשים מהירה

העוגה הכי קלה שיש, ודרך מעולה לניצול מהיר וטעים של כל הפירות היבשים שיש במזווה: משמשים, שזיפים, תאנים, צימוקים. מוסיפים עוד 5 מרכיבים שיש בכל בית, ואופים. פשוט להכין, תענוג לאכול

אבי ביטון | המרכיב העיקרי | פורסם 04/07/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 59 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 כוסות פירות יבשים (משמשים, שזיפים, תאנים, צימוקים)

חצי כוס סוכר חום

3 ביצים גדולות

כפית קינמון

כוס קמח תופח

2 כפות ממרח חמאה + מעט חמאה לשימון התבנית

אבקת סוכר, לקישוט

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הפירות היבשים (מלבד הצימוקים) ומערבבים בקערה עם שאר המרכיבים.

2 משמנים תבנית אינגליש קייק בממרח חמאה ומשטחים בפנים את תערובת הפירות היבשים.

3 אופים בטמפרטורה של 170 מעלות כ-40 דקות.

4 מצננים את העוגה, בוזקים מעט אבקת סוכר ופורסים לפרוסות דקות.