צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
עוגת פירות יבשים מהירה
העוגה הכי קלה שיש, ודרך מעולה לניצול מהיר וטעים של כל הפירות היבשים שיש במזווה: משמשים, שזיפים, תאנים, צימוקים. מוסיפים עוד 5 מרכיבים שיש בכל בית, ואופים. פשוט להכין, תענוג לאכול
אבי ביטון | המרכיב העיקרי
| פורסם 04/07/17
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
3 כוסות פירות יבשים (משמשים, שזיפים, תאנים, צימוקים)
חצי כוס סוכר חום
3 ביצים גדולות
כפית קינמון
כוס קמח תופח
2 כפות ממרח חמאה + מעט חמאה לשימון התבנית
אבקת סוכר, לקישוט
אופן ההכנה:
1 קוצצים את הפירות היבשים (מלבד הצימוקים) ומערבבים בקערה עם שאר המרכיבים.
2 משמנים תבנית אינגליש קייק בממרח חמאה ומשטחים בפנים את תערובת הפירות היבשים.
3 אופים בטמפרטורה של 170 מעלות כ-40 דקות.
4 מצננים את העוגה, בוזקים מעט אבקת סוכר ופורסים לפרוסות דקות.